Ugrálóvár kölcsönzés árak, bérlés menete

Egyedi ajándék + kedvező ár + nagy öröm = légvár!

A Happy Jump ugrálóvárak folyamatos légbefúvással üzemelnek, kül- és beltéren egyaránt használhatóak, 3-tól 10 éves korig, családoknak ajánljuk.

 

Mennyibe kerül az ugrálóvár bérlés Budapesten és Pest megyében?

A csúszdás ugrálóvár bérleti díja : 15.000 Ft/nap, kiszállítás: Budapest és Pest megye területén 4.000 Ft/alkalom. 

A kastély ugrálóvár bérleti díja : 12.000 Ft/nap, kiszállítás: Budapest és Pest megye területén 4.000 Ft/alkalom.

Ugrálóvárak: garantált élmény, remek árakon!

Az eszköz bérlésének módja:

A bérelendő eszköz igénylése esetén egy szerződés kitöltése kötelező. Ezt követően ugrálóvárunkat átadjuk, illetve felmerülő igény esetén helyszínre szállítjuk, és üzemkész állapotba hozzuk. A Happy Jump nevű játékeszközeink egy hordozható táskában, egy normál autó csomagtartójában is szállíthatóak. Tömegük 18-28 kg között van.

 

Az ugrálóvárak tartozékai:

  1. befúvó ventilátor, aminek segítségével viszonylag gyorsan, 3-4 perc alatt üzemkész lesz az ugrálóvár és folyamatos légbefúvással működtethető (az eszköz 230 V-os hálózati árammal üzemel),
  2. az összes játékeszközünkhöz biztosítunk egy üzemeltetési leírást,
  3. a csomagban megtalálhatja az ugrálóvárat, a rögzítőcölöpöket, az alátétponyvát, illetve a befúvó ventilátort.

Bővebb információ honlapunkon:  www.legvar-ugralovar.com

 

Szalagfüggönyök jó áron, nagy mintaválasztékban

Szeretne igényesebb és főleg kényelmesebben kezelhető árnyékolási megoldást a meglévő függönye helyett? Szereltessen szalagfüggönyt az ablakára! Minőségi árnyékolástechnikáink irodájába, otthonába, A-tól Z-ig, felméréstől a felszerelésig.

Online árajánlatkérés a weblapunkon lehetséges vagy keressen minket bizalommal a 06-20-219-30-61-es telefonszámon.

Az Önnek kínált szalagfüggöny rendszerünk lakásának, irodájának, munkahelyének a beszűrődő napfény elleni védelmét szolgálja, mindamellett az épület belső esztétikai értékét is emeli. A szalagfüggöny a belső falszerkezet síkjára (oldalfalra), illetve a mennyezetre is szerelhető. Árnyékolástechnikai rendszerünk bármelyik évszakban megállja a helyét.

Ha már most vagy a közeljövőben szalagfüggöny vásárlásán gondolkodik, akkor kérjen tőlünk árajánlatot, és mi 24 órán belül válaszolunk a szíves megkeresésére. Kedves Vásárlónknak a megrendeléstől számított nyolc munkanapon belül elkészül a szalagfüggönye.

Mennyibe kerül? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2.
Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm

Áraink a Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is tartalmazzák!

Tisztítás, ápolás

A termék alumínium karnisának felülete enyhén lúgos, mosószeres oldattal, és puha ruhával tisztítható. A karnis belsejében található műanyag alkatrészek csúszó pályáját évente egyszer szilikon-, vagy teflon spray-vel befújni szükséges. A szalagfüggöny textilek nem vízállóak, ezért azokat nedves ruhával tisztítani, illetve párás, nedves helyen alkalmazni nem lehetséges, mert víz a textil színvesztését okozhatja. A szalagfüggöny textileket házilagos úton tisztítani nem lehetséges. Kefe, drótkefe és egyéb eszköz használata tilos, mert a termék felületének sérülését okozhatj Az alkatrészek és késztermékek színe adott, vagy a gyártás során kerül egyedileg kialakításra. A termék színét utólagosan megváltoztatni csak az alumínium felületek esetében lehet, műanyag felületek esetén nem lehetséges. A szalagfüggöny rendszerek gondozás-mentesek, egyéb karbantartást nem igényelnek. 

 

www.szalagfuggony-arnyekolas.com