Szakszerű redőny javítás

Figyelem! Szakszerű redőny javítás 23 kerületben, illetve Budapest más részein vagy az agglomerációban is!

Ha elromlott a redőnye, segít az Árny-véd Kft.! Gyorsan, szakszerűen, precízen, korrekt árakon. Persze újat, korszerűbbet is felszerelünk!

Cégünk motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve javításával foglalkozik. Számunkra legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és kifogástalan szolgáltatást kap tőlünk! 

Figyelem! Szakszerű redőny javítás 23 kerületben, illetve Budapest más részein vagy az agglomerációban is!

Minden, ami árnyékolás: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves garancia, több ezer cikluson tesztelt, csendesen, megbízhatóan működő motorok. 2013-tól motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval kínáljuk Önnek alapáron. A redőnyöket egy úgynevezett csőmotorral üzemeltetjük, amely a redőny tengelyében került elhelyezésre, így az abszolút láthatatlan marad. 

 

Redőnykapunk széleskörűen, tökéletesen használható raktárakban és autómosókban, szervizek, garázsok és társasházi teremgarázsok kapujaként egyaránt. Redőnykapuinknál a kapulapot alumínium profilokból építjük,  mely a kapunyílás fölötti redőnyszekrény tengelyére tekerődik fel, rendkívül helytakarékos megoldásként. Mozgatása egyfázisú csőmotorral történik (távirányítással), áramkimaradáskor kézzel is mozdítható marad. A kapulapot alkotó lamellák a redőnyszekrénybe tekerednek fel. A garázskapuba applikálható a biztonsági ablakprofil, illetve a szellőző nyílású lamella is. Kapuink biztonsági feltolásgátlóval vannak ellátva. 

Kérjük tekintse meg honlapunkon referenciáinkat. Oldalunkon több információt is találhat a redőny motorokról, motoros napellenzőkről, és a redőny kapukról: redony-ajto.hu

Ülőgarnitúra outlet Budapest 15. ker

Ülőgarnitúra outlet Budapest 15. ker, nagy választék, remek árak!

Kanapét keres? És még nem talált? Itt fog: eljön, megnézi, beleszeret, kifizeti a korrekt árat és hazaviszi/hazaviteti! Ilyen egyszerű!

Úgy véljük, jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Közép-, és felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról van szó, az árak viszont minden esetben olcsóak. Tippeket is szívesen adunk, nem félünk a konkurenciától, mert igazából NEM KELL SEMMIT SEM TAKARGATNUNK. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vásárlóval át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban...

Ülőgarnitúra outlet Budapest 15. ker, nagy választék, remek árak!

Úgy tapasztaljuk, hogy manapság az érdeklődő az ülőgarnitúra alatt sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az ágyazható sarok a legkedveltebb, illetve ha ágyneműtartónak is használható, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra mind jobbra, mind balra szerelhető, akkor arra is lehetőség adódik, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor - az új szempontokat figyelembe véve, egyszerű átszereléssel - más legyen az ülőgarnitúra állása.

Itt talál minket: olcsoulogarnitura.hu

Ülőgarnitúra árak

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja.

Ha számít az ár... és miért ne számítana! Legyen akár a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű vagy modern L, U alakú, nálunk tuti, hogy megtalálja.

Kanapék remek árakon

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép, felső-közép, olykor felső kategóriás minőségű ülőgarnitúrákról és kanapékról beszélünk. Az áraink viszont minden esetben alacsonyak ezért arra kérjük Önöket, UTOLJÁRA LÁTOGASSANAK EL HOZZÁNK, amikor már minden más helyen képet kaptak az árakról. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a vetélytársaktól, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vásárlóval át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban... (többek között ezért is vagyunk olcsóak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyak a költségek.)

Kedves vásárlóink! Jó böngészést kívánunk olcsó, outlet ülőgarnitúra kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

kanape.net