Szalagfüggönyök jó áron, nagy mintaválasztékban

Szeretne igényesebb és főleg kényelmesebben kezelhető árnyékolási megoldást a meglévő függönye helyett? Szereltessen szalagfüggönyt az ablakára! Minőségi árnyékolástechnikáink irodájába, otthonába, A-tól Z-ig, felméréstől a felszerelésig.

Online árajánlatkérés a weblapunkon lehetséges vagy keressen minket bizalommal a 06-20-219-30-61-es telefonszámon.

Az Önnek kínált szalagfüggöny rendszerünk lakásának, irodájának, munkahelyének a beszűrődő napfény elleni védelmét szolgálja, mindamellett az épület belső esztétikai értékét is emeli. A szalagfüggöny a belső falszerkezet síkjára (oldalfalra), illetve a mennyezetre is szerelhető. Árnyékolástechnikai rendszerünk bármelyik évszakban megállja a helyét.

Ha már most vagy a közeljövőben szalagfüggöny vásárlásán gondolkodik, akkor kérjen tőlünk árajánlatot, és mi 24 órán belül válaszolunk a szíves megkeresésére. Kedves Vásárlónknak a megrendeléstől számított nyolc munkanapon belül elkészül a szalagfüggönye.

Mennyibe kerül? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2.
Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm

Áraink a Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is tartalmazzák!

Tisztítás, ápolás

A termék alumínium karnisának felülete enyhén lúgos, mosószeres oldattal, és puha ruhával tisztítható. A karnis belsejében található műanyag alkatrészek csúszó pályáját évente egyszer szilikon-, vagy teflon spray-vel befújni szükséges. A szalagfüggöny textilek nem vízállóak, ezért azokat nedves ruhával tisztítani, illetve párás, nedves helyen alkalmazni nem lehetséges, mert víz a textil színvesztését okozhatja. A szalagfüggöny textileket házilagos úton tisztítani nem lehetséges. Kefe, drótkefe és egyéb eszköz használata tilos, mert a termék felületének sérülését okozhatj Az alkatrészek és késztermékek színe adott, vagy a gyártás során kerül egyedileg kialakításra. A termék színét utólagosan megváltoztatni csak az alumínium felületek esetében lehet, műanyag felületek esetén nem lehetséges. A szalagfüggöny rendszerek gondozás-mentesek, egyéb karbantartást nem igényelnek. 

 

www.szalagfuggony-arnyekolas.com

Ajánló
Kommentek
  1. Én