Szakszerű redőny javítás

Figyelem! Szakszerű redőny javítás 23 kerületben, illetve Budapest más részein vagy az agglomerációban is!

Ha elromlott a redőnye, segít az Árny-véd Kft.! Gyorsan, szakszerűen, precízen, korrekt árakon. Persze újat, korszerűbbet is felszerelünk!

Cégünk motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve javításával foglalkozik. Számunkra legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és kifogástalan szolgáltatást kap tőlünk! 

Figyelem! Szakszerű redőny javítás 23 kerületben, illetve Budapest más részein vagy az agglomerációban is!

Minden, ami árnyékolás: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves garancia, több ezer cikluson tesztelt, csendesen, megbízhatóan működő motorok. 2013-tól motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval kínáljuk Önnek alapáron. A redőnyöket egy úgynevezett csőmotorral üzemeltetjük, amely a redőny tengelyében került elhelyezésre, így az abszolút láthatatlan marad. 

 

Redőnykapunk széleskörűen, tökéletesen használható raktárakban és autómosókban, szervizek, garázsok és társasházi teremgarázsok kapujaként egyaránt. Redőnykapuinknál a kapulapot alumínium profilokból építjük,  mely a kapunyílás fölötti redőnyszekrény tengelyére tekerődik fel, rendkívül helytakarékos megoldásként. Mozgatása egyfázisú csőmotorral történik (távirányítással), áramkimaradáskor kézzel is mozdítható marad. A kapulapot alkotó lamellák a redőnyszekrénybe tekerednek fel. A garázskapuba applikálható a biztonsági ablakprofil, illetve a szellőző nyílású lamella is. Kapuink biztonsági feltolásgátlóval vannak ellátva. 

Kérjük tekintse meg honlapunkon referenciáinkat. Oldalunkon több információt is találhat a redőny motorokról, motoros napellenzőkről, és a redőny kapukról: redony-ajto.hu

Ajánló
Kommentek
  1. Én